Kunstenaars uitgelicht!

Tijdens de huidige lockdown licht Kunst en Cultuur op het cultuurweb lokale kunstenaars uit (tevens via onze wekelijkse cultuuragenda nieuwsbrief). Op deze manier willen wij de cultuurmaker ondersteunen die op dit moment minder tot geen inkomsten heeft.

Josta Westbroek

Eén van de materialen waar Josta mee werkt (zo ook in dit werk) is papier-maché. Verder maakt zij schilderijen met acrylverf, sieraden met ijzerdraad en gouden en zilveren verf. Haar werk is te zien op haar website, haar instagrampagina (@jostawestbroek) en kan worden bezichtigd bij haar thuis en worden meegenomen /opgehaald.

Website: www. jostawestbroek.nl  

Sonja Tuinman

Sonja maakt schilderijen, het bijgaande is 1 x 1 m., acryl op doek. Sonja maakt ook kleiner werk en in allerlei technieken, zoals aquarel, inkt, bister, gemengde technieken, fotografie. Werken zijn te vinden op haar website (en op Facebook: @sonjatuinmankunst / Instagram: @tuinmansonja) en bij een aankoop bezorgt ze in Brielle of omgeving. Info: 06-53659770

Website: www.sonjatuinman.nl 

Angeline Roosendaal

 

Dit werk van Angeline Roosendaal heet ‘een nieuw begin’ is 50 cm x 50 cm. Het is te koop, zoals bijna alle werken op de sites: www.artmajeur.com/angeline-rosendaal, https://kunstkamer-vaassen.blogspot.com/p/angeline-rosendaal.html en op haar facebookpagina. Via email of telefoontje is het mogelijk af te spreken (op 1,5 meter afstand) om het werk in het echt te zien. Ook is het mogelijk, dat ze, na betaling, het werk komt afleveren.