Muziekmakers uitgelicht!

In Brielle en omgeving wonen  getalenteerde muzikanten die veel optreden en dit in deze tijd niet kunnen. Daarom zetten we deze keer muzikale lokale professionals in het zonnetje. Je steunt hen in deze tijd door een CD van hen te kopen of hun muziek via Spotify te streamen.

Tijdens de huidige lockdown licht Kunst en Cultuur op het cultuurweb lokale kunstenaars uit (tevens via onze wekelijkse cultuuragenda nieuwsbrief). Op deze manier willen wij de cultuurmaker ondersteunen die op dit moment minder tot geen inkomsten heeft.

Ivo Gleeman

De Brielse singer-songwriter Ivo Gleeman is een moderne troubadour: hij trekt van stad naar stad met zijn twaalfsnarige gitaar, footdrums en soms een harmonica. Zijn nieuwste CD ‘Wander About’ is te koop voor €10 exclusief verzending. In Brielle is bezorging gratis; wie dat leuk vindt, kan de cd gesigneerd laten afleveren. Het is ook mogelijk de cd of andere losse nummers digitaal aan te schaffen via iTunes. Hier is hij te vinden onder de naam: Ivo Gleeman. Of zoek hem op via facebook of instagram! Voor meer informatie, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bloomfield

Bloomfield, met de Brielse Ilja Edwards, heeft als doel: mooie liedjes schrijven, waarbinnen de diepte wordt opgezocht en dynamiek een belangrijke rol speelt. De band bracht vorige maand hun eerste single uit, getiteld ‘My Love’. 14 Februari volgt hun tweede single ’Waiting’. De nummers zijn al te streamen, maar het totale album komt uiteindelijk uit op CD en zal ook een fysieke release krijgen op vinyl.
De muziek van Bloomfield is te beluisteren via Spotify: https://open.spotify.com/artist/5xBCAzoDYqgP0ATPrS4Bu9?si=yfOiffRjRrmm8mEiZRIsfg
En te koop via Apple Music en Amazon: https://music.apple.com/us/album/my-love-single/1544672106?uo=4
http://www.amazon.com/gp/product/B08QH645RD
Informatie: Bloomfield is te bereiken via facebook of via 06-41524002.

Serge Dusault

Fotograaf: Richard Beukelaar

Serge Dusault is pianist, componist en producer. Zijn neo-klassieke pianostukken zijn geïnspireerd door artiesten als Oláfur Arnalds, Yann Tiersen en Nils Frahm. Door zijn kennis van opnametechnieken, opgedaan door zijn jaren ervaring in zijn eigen studio (Black Oak Studio), heeft Serge een eigen sound weten te creëren die bij veel mensen iets losmaakt. www.sergedusault.nl Spotify: https://open.spotify.com/artist/2RV3XBg4xGArDfTzQ1apdz?si=8Gqn0cj_Rj2STE44HPNLuw

Ger Vos


Onlangs heeft Briels rasmuzikant Ger Vos een nieuw album uitgebracht: ‘Ger Vos with The New Symphonics Live’. Deze is te koop via www.gervos.com/winkel. Als in de webshop de bestelling wordt gedaan, volgt een verzendoptie. Indien gewenst, kan de CD via de webshop worden gekocht en afgehaald bij Expert Brielle. Wil je dat, selecteer dan deze optie op de site in plaats van ‘afhalen 1 uur voor aanvang concert’. Voor meer info, bel of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51 642 135.