Koop kunst online: kunstenaars

Tijdens de huidige lockdown gaat Kunst en Cultuur hier werk van kunstenaars uitlichten  (tevens via onze wekelijkse cultuuragenda nieuwsbrief). Op deze manier willen wij de cultuurmaker ondersteunen die op dit moment minder tot geen inkomsten heeft.

Denk aan galeries, kunstenaars die niet op beurzen kunnen staan en muziekmakers die geen optredens kunnen houden. Bij de laatste groep denken we aan de verkoop van bijvoorbeeld CD's. Ben of ken jij een kunstenaar in de gemeente Brielle die wel wat promotie kan gebruiken in deze tijd? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder werk van vier kunstenaars die de gemeente Brielle rijk is.

Theo Heydenrijk


Dit schilderij van Theo Heydenrijk heet ‘Vischstraat Brielle’, het is een aquarel/inkt en te koop voor €295. Er staan in totaal elf illustraties van Brielle/Zwartewaal/Zuidland op de website te koop: https://theoheydenrijk.exto.nl
Ook op facebook staan diverse werken: theo heydenrijk. Eventueel aankopen worden thuisbezorgd.
Meer informatie: 06 23633797, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rinus Groenendaal

Na bijna 50 jaar vlak bij Het Witte Kerkje gewoond te hebben, werd Rinus Groenendaal – tot zijn eigen verbazing – er plots door getriggerd, met dit werk als resultaat. Hoe deze zoektocht verliep en wat het hem opleverde is te bekijken op zijn site: http://www.rinusgroenendaal.exto.nl

Bezorgen, verzenden of afhaal: in overleg. Voor meer informatie: neem contact op met Rinus via bovenstaande website.

Marja Bergwerff

Het nieuwste object van GlasdecoBrielle is Totembloem, een lamp gemaakt van stroken glas gekleurd met Resin van ongeveer 30 cm hoog. Deze en nog vele anderen werken zijn te zien op haar website: www.GlasDecoBrielle.nl.
Kopen kan altijd, opsturen is lastig maar kan wel, óf het is mogelijk langs komen om in de showroom/atelier om verder te kijken, wél met 1,5m afstand, aan de Kloosterweg 36 in Brielle, en graag na een berichtje vooraf, op 0619252458 of een mailtje. 

Bram Lems


Het beeld op de foto, getiteld “Verdraaid Marmer”, kost €800. Deze en andere werken van Atelier Bram Lems, met uiteenlopende prijzen, zijn te zien op www.bramlems.nl. De beelden zijn op afspraak ook te zien in zijn atelier. Bij een eventuele aankoop kunnen ze gelijk meegenomen worden. Maar thuis brengen kan ook. Versturen behoort ook tot de mogelijkheid, maar is geheel op eigen kosten en risico. Dit alles geheel volgens de corona regels. Voor meer informatie Bram Lems: 0623087948.