Welke locaties zijn er allemaal in Brielle?

In Brielle zijn er enorm veel plekken waar verenigingen en instellingen hun activiteiten organiseren. Velen ervan zijn gewoon te huur, ook voor eenmalige evenementen.

Zo is het natuurlijk mogelijk om een evenement buiten, op straat te houden. Hiervoor moet men bij de Gemeente wel om een vergunning vragen (www.brielle.nl).

Binnenlocaties zijn er ook legio. De theaterzaal in het BRESgebouw is bijvoorbeeld heel geschikt voor lezingen, symposiums of een toneelstuk/ koor/ zanggroep. Informatie over prijzen zijn te vinden bij de Dukdalf: Verhuur van BRES. De sportzalen zijn ook te huur: Verhuur Sportzalen. In de binnenstad is er Zalencentrum Langestraat: Verhuur Zalencentrum Langestraat.

sjoel BMG_0200Een andere, erg mooie locatie in de binnenstad van Brielle is de gerestaureerde Synagoge aan de Turfkade (Website de Sjoel Brielle) of het voormalige kerkje, thans het NPB-gebouw aan de Kerkstraat 10 in Brielle. (Website NPB Brielle).

Een prachtig pand is natuurlijk ook de Brielse Dom, zie hier de mogelijkheden: Verhuur Sint-Catharijnekerk.

In Zwartewaal kun je terecht bij de Gaffelaar (Verhuur zalen Gaffelaar) en in Vierpolders zijn zalen te huur in ’t Dijckhuis: Verhuur in ’t Dijckhuis.

Heeft u een locatie welke hierbij zou horen te staan of wilt u hulp om de juiste locatie voor uw evenement te bepalen, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig