Welke bestaande partijen in Brielle kan ik aanschrijven om mee samen te werken?

In Brielle zijn enorm veel verenigingen en instellingen bezig met het organiseren van leuke en leerzame evenementen.

U kunt zelf het beste goed nadenken over wat u nodig hebt en welke partij aansluit bij uw doelstelling. Wilt u een culturele activiteit in de Sint-Catharijnekerk organiseren, neem dan contact op met de Culturele Commissie Sint-Catharijnekerk.

Heeft u een activiteit welke vooral voor ouderen (55+) bedoeld is, dan kunt u gerust contact opnemen met Welzijn Ouderen van de Catharinastichting. Zij hebben een fantastische locatie ter beschikking (de Infirmerie) en ook een weids contact met de doelgroep (ook via hun tijdschrijft ‘Bonus’ welke verspreid wordt onder alle ouderen in de gemeente).

Heeft u een plan waarbij de hele binnenstad, inclusief winkels, betrokken is, neemt u dan contact op met de werkgroep City Marketing. U kunt bijvoorbeeld terecht bij de binnenstadmanager Harry Swart (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij de Brielse Belangenvereniging (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Denk verder ook aan partijen zoals de molen 't Vliegend Hert, de gidsengroep, de folkclub of de 1 april-vereniging (kruithuis). U vindt verder vele adressen van instellingen op deze website. En u ziet vanzelf: velen van deze zijn snel enthousiast om mee te denken over uw ideeën. Zij willen immers ook hun plezier in het organiseren van kunst- en cultuuractiviteiten in onze vestingstad delen. En ervaring en nieuwe ideeën kunnen elkaar enorm versterken.

Mocht u specifieke mensen zoeken, of u wilt weten elke partijen u zou moeten aanschrijven, vraag het ons dan via onderstaand contactformulier. Wie weet kunnen wij u hierbij ondersteunen.

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig