Op welke datum kan ik het best mijn activiteit plannen?

In Brielle wordt over het algemeen ontzettend veel georganiseerd op kunst- en cultuurgebied. Elk weekend is er wel wat te doen. En daarnaast zijn er ook veel niet-culturele evenementen die plaats kunnen vinden precies op die dag dat u uw activiteit wilt plannen.

In het verleden heeft dit er vaak toe geleid dat er versplintering plaats vond in Brielle: weinig bezoekers per evenement. Een van de manieren om dit tegen te gaan is om evenementen samen te plannen (van meerdere kleine activiteiten, 1 groot evenement te maken). Dit scheelt ook qua kosten voor marketing, podium en dergelijke en een groter evenement is ook vele beter aan te kondigen. Op de social media bijvoorbeeld blijkt één groter evenement veel meer gedeeld te worden en zo verder verspreid dan vele kleine.

Als uw evenement niet samen kan met andere activiteiten, dan moet u zorgen dat u uw evenement plant op een dag dat er nog geen/weinig andere activiteiten plaatsvinden. U kunt hiervoor in de Cultuurladder kijken (kunst- en cultuur activiteiten) of in de agenda van Brielle.nl (alle Brielse activiteiten). Soms is het echter dan nog zo dat er iets plaatsvindt wat (nog) niet in de kalender is opgenomen.

Wilt u het zeker weten, dan kunt u altijd contact opnemen via het Contactformulier hieronder. Wij proberen dan zo goed mogelijk uit te zoeken of er geen activiteit staat op de datums / data waarop u uw activiteit wilt houden. Of we helpen u in contact te komen met andere organisaties met wie u zou kunnen samenwerken om er één groot evenement van te maken.

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig