Agenda

KoffiePLUS: De St Cartharijnekerk en haar klokken
Woensdag, 14 April 2021, 14:00 - 17:00

Deze middag vertelt vertelt Piet de Winter eerst meer over de geschiedenis van de Sint-Catharijnekerk en wat daar ook nog van in de onmiddellijke omgeving te zien is. We "wandelen" ook door de kerk. Prachtige beelden (en geluid ) zullen de revu passeren.

Na de pauze gaat Rob van Breda meer vertellen over de klokken in Brielle en in het bijzonder die van de Sint Catharijnekerk. De klokken zijn gewoon niet weg te denken van de kerk.

Over KoffiePLUS
Bij KoffiePlus kom je niet voor zomaar een kopje koffie. Je komt voor een kopje koffie plus…een lezing over een boeiend onderwerp of actueel thema. Verwonder jezelf over nieuwe werelden, verhalen van vroeger of exotische culturen.
Er is tijd om vragen te stellen of te discussiëren, om dieper in te gaan op een onderwerp. Maar kom je alleen om te luisteren en te genieten van de koffie, dan is dat natuurlijk ook prima! Laat je verrassen en meevoeren in een andere wereld bij KoffiePlus!
 

Let op: Catharinastichting is verhuisd

KoffiePLUS wordt georganiseerd in samenwerking met de Catharinastichting, op de volgende locatie:
Het Prinsenkwartier - Het Bolwerk
M.H.Trompstraat 135
3231 XN Brielle

Bijzonderheden

  • Datum: woensdag 14 april 2021
  • Brielle - Het Prinsenkwartier: Het Bolwerk
  • Aanvang: 14.00 uur
  • Toegang €5,- / Leden bibliotheek en BONUS €3,-

Meer informatie en aanmelden: https://www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl/actueel/agenda/agenda-activiteiten/ontmoeting/2021/KoffiePLUS-BR-apr21.html