Agenda

KoffiePLUS: Te voet van de Sint Catharijnekerk naar de Sint Pietersbasiliek
Woensdag, 10 Februari 2021, 14:00

Samen met hun beste vrienden vertrokken Robert en Elina Jansen op 21 juli voor een voettocht naar Rome. Pelgrimeren blijkt in coronatijd juist een activiteit die nog wel mogelijk is. Met z’n vieren liepen ze in een eigen bubbel, 111 dagen, door Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Ze liepen gemiddeld 20 tot 25 km per dag. Voor onze bagage en voor de overnachtingen hadden hun vrienden hun camper mee. 

Hoe deden ze dat met het verplaatsen van de camper ? Tijdens hun presentatie ‘Te voet van de Sint Catharijnekerk naar de Sint Pietersbasiliek’ op deze middag vertellen zij over hun onderneming. Ze nemen je mee op de route, in hunbelevenissen, verwachtingen en de invloed van de voetreis op hun vriendschap.


Over KoffiePLUS
Bij KoffiePlus kom je niet voor zomaar een kopje koffie. Je komt voor een kopje koffie plus…een lezing over een boeiend onderwerp of actueel thema. Verwonder jezelf over nieuwe werelden, verhalen van vroeger of exotische culturen.
Er is tijd om vragen te stellen of te discussiëren, om dieper in te gaan op een onderwerp. Maar kom je alleen om te luisteren en te genieten van de koffie, dan is dat natuurlijk ook prima! Laat je verrassen en meevoeren in een andere wereld bij KoffiePlus!
 

Let op: Catharinastichting is verhuisd

KoffiePLUS wordt georganiseerd in samenwerking met de Catharinastichting, op de volgende locatie:
Het Prinsenkwartier - Het Bolwerk
M.H.Trompstraat 135
3231 XN Brielle

Bijzonderheden

  • Datum: woensdag 10 februari 2021
  • Brielle - Het Prinsenkwartier: Het Bolwerk
  • Aanvang: 14.00 uur
  • Toegang €5,- / Leden bibliotheek en BONUS €3,-

Informatie en aanmelden: https://www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl/actueel/agenda/agenda-activiteiten/ontmoeting/2021/KoffiePLUS-BR-feb21.html